• altijd de beste deals
  • snelle levering
  • bezorging door heel Nederland!

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over onze producten, uw bestelling of overige vragen, dan kunt u contact met ons opnemen via info@fundeals.nl.

De gemiddelde levertijd is 1 à 2 werkdagen. Heeft u bij ons voor 16.00 uur besteld en afgerekend, dan mag u er vanuit gaan (mits anders aangegeven) dat u het de volgende dag al in huis heeft.

Natuurlijk kunt u een product retourneren. Wanneer een product beschadigingen of defecten heeft zonder uw eigen toedoen kunt u het in originele verpakking binnen 14 dagen na ontvangst retourneren, en ontvangt u na overleg een nieuwe terug of uw geld retour.

De leukste deals en allerbeste service

Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd lager zijn dan in de winkel, dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat u alle informatie die u nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen u niet voor de gek houden! Het is ons doel om leuke deals voor u te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Uw privacy is voor ons erg belangrijk. Daarom leven wij alle wettelijke voorschriften met betrekking tot bescherming van persoonsgegevens, zoals vastgelegd in de Wet Bescherming Persoonsgegevens, strikt na. Zo heeft u bij Fundeals.nl altijd de mogelijkheid om uw eigen gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Om uw bestelling in orde te maken zijn wij genoodzaakt om de door u verstrekte gegevens op te nemen in een bestand. Zo kunnen wij het product leveren naar het door u opgegeven adres en bewaren voor eventuele klachten. Fundeals.nl garandeert dat alle persoonsgegevens met de grootst mogelijke zorg zullen worden behandeld. Uw gegevens zullen niet worden doorgegeven, doorverkocht of op enig andere wijze ter beschikking worden gesteld aan derden. Wel is het mogelijk dat Fundeals.nl nieuwsbrieven naar u zal sturen als u zich hiervoor inschrijft. U kunt zich hiervoor ook weer eenvoudig afmelden.